Beste leden,

Op zondag 8 augustus a.s. om 12:00 uur begint het Open Air Festival in Geeste, Duitsland. Zoals jullie weten doet ook ons koor aan dit festival mee.

De organisatie in Geeste wil graag weten met hoeveel koorleden wij die zondag komen. Ook willen ze de namen weten van de mensen die met de koorleden mee komen. Dit in verband met de Duitse coronamaatregelen en het beperkte aantal mensen (max. 500) die dit festival mogen bezoeken. De entree is overigens gratis en vol = vol!

Natuurlijk rekenen we op elk koorlid maar als je bezwaar hebt om op zondag naar een optreden te gaan dan respecteren we dat.
Vraag: willen jullie z.s.m. opgeven of je mee komt en wie je mee neemt? Zet dit even op papier en geef het even aan Eise. Je kunt natuurlijk ook mij even mailen.
Met een vriendelijke groet.
Namens het bestuur,
Henk Blaauw

Shanty Nederland

Wij zijn aangesloten bij Shanty Nederland  |  Voor boekingen: pr@ shantyenamusementskoor.nl