Op 29 April a.s. zijn Gonny en Henk Blaauw 50 jaar getrouwd
Groot feest kan er niet worden gegeven, maar toch willen zij jullie
toch deel genoot maken van dit heugelijk feit.
Namens allen uiteraard hartelijk gefeliciteerd.

Aan de leden,

Dit vreemde jaar is bijna voorbij. Een jaar zoals we nog niet eerder hebben meegemaakt. Een jaar waarin veel geleden is, waarin veel mensen getroost moesten worden voor het verlies van een geliefde. Een jaar ook waarin veel mensen extra zorg en aandacht moesten geven aan hun naasten, hun medemens.

Dit extra moeten zorgen voor en aandacht moeten geven aan anderen is nog steeds niet voorbij. De pandemie spreidt haar tentakels inmiddels wijder uit. De door de Rijksoverheid genomen maatregelen worden forser! Wanneer komt hier een einde aan?

Het jaar 2020 was ook een jaar waarin gemaakte plannen geen doorgang konden vinden. Plannen welke wij met ons koor gemaakt hadden en optredens die wij met ons koor voor ogen hadden. Zo konden wij  ons publiek niet blij maken, konden wij onze buitenconcerten niet uitvoeren en moesten wij veel donateurs teleurstellen omdat onze donateursavonden niet door konden gaan.

Zo hadden wij ons dit jaar niet voorgesteld!

Gelukkig gloort er licht aan het einde van deze tunnel: de vaccins komen er aan, de maatregelen die vanaf nu tot 9 Maart genomen zijn zullen, naar wij hopen, wèl helpen om de pandemie in te dammen. Zullen wij dan in de loop van het komende  jaar weer kunnen repeteren en optreden? Zullen wij weer de gezelligheid kunnen brengen zoals wij graag willen? Wij hopen het en vertrouwen er ook een beetje op.

Ps. Nieuws uit de ziekenboeg. Iedereen heeft tot dusver de corona aanval nog weten te doorstaan.
De zieken van de afgelopen maanden zijn gelukkig ook weer hersteld.
Alleen Jan Wienen heeft een beetje problemen met het gezichtsvermogen. Hij zal de komende tijd o.a. aan beide ogen aan staar geopereerd moeten worden.
Veel succes met de operaties Jan en een dito herstel.

Henk Blaauw, Public Relations

In verband met de corona-pandemie zijn alle repetities en optredens van ons koor tot nader bericht opgeschort.

Shanty Nederland

Wij zijn aangesloten bij Shanty Nederland  |  Voor boekingen: pr@ shantyenamusementskoor.nl