3 mei 2022

 

Mannen,   

Wij zijn misschien wel op zoek naar jou! Wij zoeken enthousiaste zangers. Mannen die van gezelligheid en samen zingen houden. Mannen die ook graag andere mensen zien genieten van datgene waar je zelf aan meewerkt. Jehoeft echt geen geschoolde stem te hebben. Wij zingen allen ‘zoals we gebekt zijn’.

Word je ook vrolijk van zingen? Denk je misschien (ook): bij dat koor zou ik wel willen horen? Welnu: wij zijn specifiek op zoek naar jou!

Wat doen wij zoal: wij repeteren iedere maandagavond vanaf 19:30 uur in een lokaal van de Protestantse kerk in Emmer-Compascuum. In de pauze, met een kopje koffie of thee met iets er bij, is het altijd gezellig. Als groep voelen wij ons één familie.

Wij treden regelmatig op tijdens markten, festivals en verzorgingstehuizen waar we de mensen een extra gezellige avond te bezorgen. En..… daar genieten wijzelf ook van! Kortom: we zijn een actieve en gezellige vereniging!

Carpoolen

Onze leden komen niet alleen uit Emmer-Compascuum, maar ook o.a. uit Stadskanaal, Emmen, Klazienaveen, Ter Apel en Sellingen. Wij rijden zo mogelijk samen naar de repetities en optredens. ‘Samen uit en samen thuis’ is ons motto.

Kom ook eens naar een van onze repetities.

Wil je eens mee? Neem dan even contact op met een van onze (bestuurs)leden. Je kunt ook even een PB-tje sturen of bellen met 0624990582. Voel je welkom!

 

Drummer gezocht

Ons drumstel zoekt iemand die graag op de trom slaat. Wie kan en wil onsenthousiaste koor begeleiden op ons drumstel. De muzikale begeleiding van ons koor bestaat momenteel uit vier accordeonisten.  We missen hierbij iemand die de drumstokken goed kan hanteren.    Heb je zin om met ons mee te doen? Of… weet je iemand die dit wellicht wel zou willen? Stuur dan even een berichtja naar een van onze bestuursleden of neem contact op met onze voorzitter, Johan Borger, tel. 06 25 29 26 34.

  

   

Wilt u ook eens van onze liederen genieten?

Kunnen wij dit jaar ook bij uw instelling optreden? Graag komen wij met u in contact.Stuurt u dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of belt u even met onze PR: Henk Blaauw, tel. 0624990582. 

 

Wij repeteren iedere maandagavond van 19:30-21:30 in een zaal van de Protestantse kerk, Runde Zuidzijde 108, 7881 HR Emmer-Compascuum.

 

Facebook.png

Bezoek ook onze Facebookpagina

 

 

Shanty Nederland

Wij zijn aangesloten bij Shanty Nederland  |  Voor boekingen: pr@ shantyenamusementskoor.nl

© 2018 Shanty- en amusementskoor 't Kompas

Bezoekers

Vandaag32
Gisteren67
Deze week99
Deze maand1090
Totaal111983

Wie is er online?
2
Online

2023-03-21