Mededeling voor de leden!!!  zie Item nieuws.

Een nieuwe start

Wij zijn weer aan het repeteren! Na bijna 1 ½ jaar van stilte rond ons koor zijn we weer begonnen met de repetities. Niet alleen omdat dit nu weer mag, maar vooral omdat we er weer zin in hebben. Het heeft te lang geduurd, die maanden zonder onze vrolijke liederen en dat elkaar niet gezellig kunnen ontmoeten! Ons eerste optreden ligt al in het verschiet: 8 augustus a.s. in Geeste, Duitsland tijdens het Open Air festival. We kijken ernaar uit!

Tijdens onze onlangs gehouden ledenvergadering bleek dat alle toen aanwezigen inmiddels twee vaccinaties tegen COVID19 hebben gehad. We voelen ons hierdoor natuurlijk een stuk veiliger.

Deze hoge vaccinatiegraad van ons koor biedt ook mogelijkheden voor uw organisatie om ons weer uit te nodigen om een middag of avond, binnen of buiten, te komen optreden. Dan kunnen uw mensen weer genieten van onze vrolijke shanty- en amusementsliederen. Onze agenda biedt nog veel mogelijkheden. Neemt u voor meer informatie even contact met ons op? U kunt bellen of mailen naar:

Henk Blaauw, tel. 0624990582

2021 08 20 162258

Houd je ook van gezelligheid? Mag je ook graag zingen?

Kom op maandagavond (19:30 uur) eens naar een van onze repetities.Wij zijn nu met 36 mannen en vrouwen en kunnen er best nog een aantal vrolijke zangers bij gebruiken. We repeteren in Emmer-Compascuum achter de Protestante kerk in Emmer-Compascuum, Runde Zuidzijde 108. Loop dus ook eens binnen!

Shanty Nederland

Wij zijn aangesloten bij Shanty Nederland  |  Voor boekingen: pr@ shantyenamusementskoor.nl