Mededeling voor de leden!!!  zie Item nieuws.

Dit vreemde jaar is  2020 voorbij. Een jaar zoals we nog niet eerder hebben  meegemaakt. Een jaar waarin veel geleden is, waarin veel mensen getroost  moesten worden voor het verlies van een geliefde. Een  jaar ook waarin veel  mensen extra zorg en aandacht moesten geven aan hun naasten, hun  medemens.

Dit extra moeten zorgen voor en aandacht moeten geven aan anderen is nog  steeds niet voorbij. De pandemie spreidt haar tentakels inmiddels wijder uit. We zitten nu in een totale lockdown! Wanneer komt hier een einde  aan?

Het jaar 2020 was ook een jaar waarin gemaakte plannen geen doorgang konden vinden. Plannen welke u met uw organisatie en wij met ons koor gemaakt hadden en optredens die wij met ons koor voor ogen hadden. Zo konden wij uw en ons  publiek niet blij maken, konden wij onze buiten-concerten niet uitvoeren en moesten wij veel donateurs teleurstellen omdat onze donateursavonden  niet door konden gaan.

Gelukkig gloort er licht aan het einde van deze tunnel: de vaccins komen er aan, de maatregelen die vanaf nu tot 9 Maart genomen zijn zullen, naar wij  hopen, wèl helpen om de pandemie in te dammen. Zullen wij dan in de loop van 2021 weer kunnen repeteren en optreden? Zullen wij u weer de gezelligheid kunnen brengen zoals wij graag willen? Wij hopen het en vertrouwen  er ook een beetje op.

Het Laatste nieuws voor onze leden kunnen jullie vinden in het item nieuws

Shanty Nederland

Wij zijn aangesloten bij Shanty Nederland  |  Voor boekingen: pr@ shantyenamusementskoor.nl